Harbor View Remodel

_______________________________________________________________________________

-Before-

 

The wall picture above on the left side, is shortened and opened up to the dining room creating a bar height eating area.

The wall on the left divides the kitchen area from the living room.  This wall is removed.

 __________________________________________________________________________

-After- 

Make a plan to update and open up the space

____________________________________________________________________________

    Walls were removed between Kitchen and Dining as well as the Kitchen and Living Room

New wood floors unify the space

 ____________________________________________________________________________

  NEST designed the layout and finishes for the new kitchen

 

 

 With the wall removed between the kitchen and dining area, an additional bar height counter and stools made it ideal for visiting guests

 

 

By removing the wall between the kitchen and living space, the view was opened up and the over all home is brighter.